Съобщение:
от 05-01-2021
 
Вчера от служители на РУ-Етрополе са проведени оперативно-издирвателни действия по сигнал за изчезнала жена на 89-години. След извършени процесуално-следствени действия от служители на ОДМВР-София и РУ-Етрополе, под ръководството и  надзора на Софийска окръжна прокуратура, в двора на адреса е намерено тяло на жена в напреднал стадий на разложение с неустановена към момента самоличност и без видими следи от насилие по него.
Назначена е съдебно-медицинска експертиза. За срок до 24 часа е задържан синът на възрастната жена. По случая в ОДМВР-София е образувано досъдебно производство. Действията по разследването продължават с оглед изясняване на обстоятелствата по случая.


от 02-01-2021


РУ-Етрополе: Около 16.25 часа на 1 януари, на бул. „Руски“, автопатрул спрял и проверил лек автомобил „Ленд Ровър“. 32-годишният етрополец зад волана бил тестван с дрегер, който отчел 1.26 промила алкохол.
Нарушителят е задържан за срок до 24 часа и срещу него е образувано бързо производство за престъпление по чл. 343Б, ал.1 от НК.