HP представи най-новото многофункционално устройство НР Photosmart C8180 All-in-One, предоставящо най-бързия и лесен печат на снимки за дома.

Устройството предлага 8.9-cм (3.5-инчов) тъчскрийн за лесна навигация, интегрирана CD/DVD LightScribe технология за печат на етикети директно върху дисковете.

В допълнение, утройството предлага възможност за печат на високо качествени снимки, документи с качество на лазерен печат, възможност за копиране, сканиране и факс функция, както и вградена безжична и Ethernet възможност за връзка.

С удобни one-touch бутони, забележителна скорост на печат, Bluetooth, HP Smart Web Printing и автоматизирана тава за фотохартия, HP Photosmart C8180 All-in-One може да поеме с лекота широка гама от операции.

С НР Photosmart C8180 All-in-One потребителите могат да архивират снимките си на дискове, благодарение на вградената функция за запис на CD/DVD-та, с или без помощта на компютър. След което директно да пресонализират тези дискове, използвайки LightScribe технологията за печат директно върху CD/DVD-та.

НР Photosmart C8180 All-in-One предлага и забележителна скорост на печат - 34 страници в минута за черно-бял печат, 33 страници в мунута за цветен печат и снимки в рамките на 10 секунди. С НР Photosmart C8180 All-in-One потребителите могат да разпечатват снимки директно от архивите си на CD/DVD-та, без помощта на компютър.

Основни характеристики и предимства:
-6-мастилен цветен печат с HP Vivera мастила;
-96-битово, 9600x9600dpi 6-цветно сканиране;
-8.9-cм (3.5-инчов) интерактивен тъчскрийн;
-Лесен печат от карти-памет, Bluetooth-устройства и CD/DVD-та;

-Скорости на печат - до 34 страници в минута (ppm) за чернобял и 33 ppm за цветен печат; снимки - в рамките на 10 секунди;
-Вграден адаптер за прозрачни материали - сканира до 4 слоя от 3 мм или 6 негатива;
-Възможност за печат от компютър, благодарение на вградените безжични и Ethernet възможности;

-HP Auto Sense разпознава размера на хартията;
-HP Smart Web Printing позволява на потребителите да печатат уеб страници без изрязани редове;
-Възможност за печат на документи и снимки 10х15 см, без да е необходимо да се сменя хартията, благодарение на автоматизирана касета за фотохартия;
-HP Red-eye Removal бутон за премахване на ефекта "червени очи".
-Софтуер HP Photosmart Essential, благодарение на който потребителите могат лесно да редактират, споделят и печатат снимки.

Приблизителна крайна цена на устройството е 789.00 лв с ДДС. Продуктът се очаква да бъде наличен от месец ноември 2007 г.