Бившата „Мис България" Ивайла Бакалова замина за Лондон, за да търси училище, в което да запише своята дъщеричка Рая в първи клас, признаха нейни роднини.

Бившата „вълчица" била много разстроена, че детето й страдало много, защото тя десет дни била в столицата на Великобритания и 10 в родината, пише vip-bg.info.

Ивайла обаче много се притеснявала 7-годишната й щерка да не забрави български език. На същото мнение бил и бащата - Румен Гайтански-Вълка.

Той настоявал до последно отрочето му от женски пол първо да навърши 12-години и да получи солидна основа тук, за да може да по-късно да надгражда знания и да владее перфектно два езика още от малка.

„Кралят на боклука" искал Рая първо да се научи да пише и чете перфектно на родния си език и тогава майка й да мисли за Великобритания. Впоследствие обаче се съгласил щерката да замине, защото Ивайла Бакалова му дала тържествено обещание лично да научи малката да чете и пише на български.

В Лондон бившата ВИП- брадърка имала много ангажименти - сключила договор да си партнира с британска компания за недвижими имоти. Бизнесът не върви много-много в сегашната криза, но все пак от време на време има някакви продажби, признава актуалната красавица.

Тя се ориентирала към бизнеса с по-луксознозни имоти, защото имала много заможни познати, които търсили имоти у нас и в чужбина. Иначе в столицата на Великобритания бившата брадърка си наела квартира близо до култовия магазин „Хародс", който неотдавна бе продаден от милионера Мохамед ал Файед, баща на загиналия заедно с принцеса Даяна Доди ал Файед.