Главният секретар на партията на Слави Трифонов – Виктория Василева  за два дни промени желанието си от кой район да влезе в Народното събрание. Тя бе водач на листите за София област и Кюстендил. На 9 април тя е подала заявление в ЦИК, че желае да влезе като представител на Софийска област. На следващия ден обаче е подала второ заявление – че иска да влезе от Кюстендил. Така  на нейно място от София област влиза третият от листата – Никола Кръстев. Той е ботевградски зет, женен е за дъщерята на собственика на фирма „Орхание” – Цветослав Лазаров.
В началото на предизборната кампания от партията на Слави Трифонов направиха опит Никола Кръстев да бъде изваден от листата на ИТН. От РИК обаче отказаха с мотива, че листите са регистрирани. Последва ново искане, внесено именно от Виктория Василева,  листата да бъде пренаредена  и Никола Кръстев от трето да отиде на девето място. РИК-София област отказа и това искане. Месец по-късно се оказва, че именно Никола Кръстев влиза в парламента. Той е син на собственика на „Олинеза” Христо Кръстев.
Днес стана ясно, че от депутатското си място се отказва и Николай  Радулов, специалист по национална сигурност, преподавате. в Нов български университет. На негово място в 24-ти МИР влиза   Антон Адамов, син на собствениците на луксозния комплекс „Делта Хил” край Перник.