Елаците-Мед, част от Група ГЕОТЕХМИН, поздрави по случай светлия християнски празник – Великден, своите пенсионери, като предприе поредна доброволна дарителска инициатива. Над 500 бивши служители на компанията от Етрополе и региона получиха финансова подкрепа за предстоящите празници.  
Този проект е продължение на социалната политика и усилията на дружеството, да подпомага своите бивши служители в трудните за всички моменти, особено сега, когато страната е в най-тежката и продължителна епидемиологична обстановка, заради Covid-19.
Инициативата, станала вече традиция, обхвана всички населени места, където живеят пенсионирани служители на Елаците-Мед. Предвид ситуацията с Covid-19, доброволци от компанията се погрижиха, при строго спазване на всички мерки въведени от здравните власти, средствата да стигнат до всеки един - „до врата“.
Бившите служители на дружеството за пореден път са приятно изненадани от своите бивши колеги, чиято загриженост среща неподправена благодарност.
Получавайки подкрепата, всички пенсионери изказват огромната си благодарност към дружеството, че не са забравени и с гордост споделят, че пенсионерите от рудника продължават да бъдат част от екипа на компанията, дори след прекратяване на активния си трудов път, благодарение на грижите, които се полагат за тях от ръководството на Елаците-Мед.
С този пореден жест на уважение и признателност, компанията затвърждава своята политика на грижа към всички свои бивши служители, като им пожелава да бъдат здрави и да се радват на активен и пълноценен живот.