Община Етрополе получи хранителни продукти за нуждаещи се жители


По случай светлите празници Великден и Гергьовден, Елаците-Мед АД, част от Група ГЕОТЕХМИН, продължи своята добротворческа мисия, като предприе поредна дарителска инициатива и осигури на община Етрополе хранителни продукти.
Инициативата се осъществява по Благотворителната програма „Българските добродетели“ и е в продължение на социалната политика на Група ГЕОТЕХМИН, както и израз на подкрепата и съпричастността на Елаците-Мед към трудностите, които изпитват общините, институциите и хората по време на продължаващата пандемия от Covid-19.
Дарените основни хранителни продукти ще отговорят на нуждата на социалния патронаж към общината, като над 500 човека в неравностойно положение, ще получат пакети с боб, леща и ориз. Общото количество на продуктите е 2,5 тона. Община Етрополе започва раздаване на пакетите от 11 май.
С тази поредна дарителска акция компанията затвърждава своя стремеж да помага там, където е най-необходимо, особено на уязвимите групи хора в община Етрополе. Ръководството на Елаците-Мед е убедено, че само със съвместни усилия с местните общински ръководства могат да бъдат преодолени последиците от създалата се здравна криза.