36-годишен мъж от село Трудовец е починал при нелеп инцидент. Той се подхлъзнал и паднал в дълбока шахта в бившия стопански двор на селото. Инцидентът е станал в петък вечерта.


Бисер, така се казва мъжът, бил на среща с приятели в едно от халетата на стопанския двор. След като не се прибрал до късно през нощта, на другия ден – в събота, започнало неговото издирване. Камера в съседен имот заснела инцидента. Мъжът се прибирал, осветявайки пътеката с  фенерче. Той живеел съвсем близо до стопанския двор и му се налагало ежедневно да изминава това разстояние. На камерата се виждало как той се отклонил на метри от пътеката, подхлъзнал се и паднал в дълбоката шахта, която попада в частен имот. Дежурните пожарникари  с часове  изпомпвали водата, за да извадят тялото. То е предадено за съдебно-медицинска експертиза.


Бисер се ползвал с добро име в селото. Хора, които го познават, казват за него, че бил изключително сговорчиво и работливо момче. Известно време е работил в оранжериите, а след като напуснал, имал желание да си създаде работилница за автомобили. 


Botevgrad.com поднася съболезнования на близките на Бисер.