Вече два месеца  масовите уволнения на всички нива в държавната администрация не спират. Свидетели сме, че част от смените са безпринципни. Отстраняват се доказани професионалисти, а понякога се реанимират дискредитирани лица от миналото. Езикът на омразата достигна невиждани висоти. Умишлено се омаловажава всичко, съградено през годините на управление на ГЕРБ. Не, това не е картината, която българите заслужават. Не случайно на 4 април най-големият вот бе именно за партия ГЕРБ. Убеден съм, че хората не искат шоу, а искат принципно управление, искат ред в държавата ни. Поемане на отговорност. Особено сега – изтощени от пандемията, изправени пред нови предизвикателства.
Затова посланието на партия ГЕРБ за изборите на 11 юли е – да сложим ред в хаоса! И аз съм уверен, че избирателите ще направят разумния избор.  Защото визитната картичка на ГЕРБ през изминалите 12 години е направеното, съграденото. То не може с лека ръка да бъде омаловажено или скрито.
Аз отново се изправям пред нашите съграждани като кандидат за народен представител. И отново заявявам позицията си, че съм готов да работя. Защото моето разбиране за живота е това – резултатите идват само след упорита работа. И още нещо – политиката за мен е начин да помагаш на хората, да бъдеш полезен.

Такава беше и кампанията ми през месец март- осигурени средства за ремонт на моста на река Рударка в Новачене със съдействието на водача на нашата листа Младен Маринов, осигурени материали за ремонт на кабинети в ОУ „Васил Левски”, десетки дарения за детски градини, за възрастни хора, помощ за храмове. Защото направеното е по-силно от всякакви красиви думи.
Не се отказвам от нито един от ангажиментите, които поех през март и април.  Напротив. Имам още по-голяма мотивация  да работя, за да може Ботевград да има модерен Технически колеж, който да обучава кадри за електронната и автомобилната промишленост;
Природо-математическата гимназия да бъде достроена с ново крило и актова зала;
Ботевград да получи финансова подкрепа от държавата, за да реализира проекта си за модерен градски център.
Заради всичко това в държавата ни трябва да има  ред, принципност, предвидимост.
А Ботевград да има представител, който милее за града, познава нуждите му, знае приоритетите на местните хора.
Проектът, по който в момента работя съвместно с ръководството на ПГТМ „Христо Ботев”, е в училището да бъде разкрита спортна паралелка. База има, общежитие, интерес от учениците и не на последно място – спортните успехи и традиции на училището са от десетилетия.
Моите агажименти са подредени. Искам да  има и ред в управлението на държавата. След хаоса днес.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.