В началото на 2021г. фирма DECIBEL отвори свои офиси в САЩ, Австрия, Сърбия и Румъния. 


Офисът на фирмата в Австрия бе оглавен от опитния търговски директор Щтефан Хинтербергер.


Г-н Хинтербергер бе избран след дълга серия от интервюта и проучвания на DECIBEL. Той се отличи като най-опитния и подходящ за длъжността кандидат. 


След заемане на поста си г-н Хинтербергер приветства собствениците на фирма DECIBEL в Австрия, където се проведоха срещи с най- големите търговски вериги за строителни материали и индустриални предприятия, страдащи от високи нива на шум.


В началото на м. август 2021г., на свой ред, австриецът бе поканен на делово посещение в офисите на фирмата в София и на серия обучения във фабриката на фирмата в Ботевград.


Той се запозна с целия екип на DECIBEL в България и премина през обучения и наблюдение на производствените процеси, запозна се с високите стандарти за качество в продукцията, а също така и с бъдещите планове за развитие на DECIBEL.


Г-н Хинтербергер отседна в Правец. Освен съприкосновението с работните процеси във фирмата, имаше възможност да разгледа Правец и Ботевград, да се наслади на природата и голф игрището. Той остана приятно изненадан от чистотата, подредеността на българските градове и гостоприемството на местните. 


Разказа също така, че качеството на продуктите на фирмата, произведени в Ботевград, са на световно ниво и че откакто работи за DECIBEL често му задават въпроса дали продуктите на фирмата не са произведени в Швейцария. 


Повече за впечатленията на австриеца - от видеото под текста.