Отново рекордно количество пластмасови капачки събраха доброволци от трите общини – Ботевград, Правец и Етрополе - 1 120 килограма, съобщи за botevgrad.com Галя Дикова – Иванова, местен организатор. Това стана в рамките на деветото издание на добротворството „Капачки за бъдеще“ - КАМПАНИЯ ЗА ДЕТСКА ЛИНЕЙКА. Целата е със събраните средства да се подпомогне закупуването на втора нова детска линейка.


 „Благодаря от сърце на ВСИЧКИ доброволци-капачкосъбирачи, всеки път ставаме все по-добри. Трите общини Ботевград, Правец и Етрополе предадохме за #ДетскаЛинейка №2 на Кампания: Капачки за Бъдеще vol. 9 цели 1 120 кг пластмаса, събрана от детски градини и училища от общините Ботевград и Правец, от металните сърца, поставени в Правец, Врачеш и Скравена. 


Специални благодарности на полицаите, както и новите ни приятели от Етрополе - МБАЛ-Етрополе, Цветан Павлов и Дилян Димитров. Разбира се да отбележим и нашите доброволци от фирмите Siemens България, GRAMMER България, Sensata technologies, както и новите от  PipeLIFE и тяхното „сърце“ за капачки. Огромни, специални благодарности и на човека, който всеки път осигурява транспорта на събраните капачки.“, написа в социалната мрежа организаторът Галя Дикова.