Листата на Коалиция ГЕРБ – СДС за Софийска област бе представена днес в зала “Ботевград“. Пред съпартийци и симпатизанти последователно се изказаха нашият съгражданин Дамян Маринов – трети в листата, Николина Ангелкова – на второ място, и Младен Маринов – водач на листата. 


Дамян Маринов откри предизборното събитие, като най-напред благодари на своите съпартийци от местната структура за работата в полза на жителите на общината. Той подчерта, че за него третото място в листата е голяма отговорност и голямо признание за цялостната дейност на ГЕРБ – Ботевград.


“От март до октомври хаосът в страната се задълбочава. Инфлацията продължава да расте, Токът, горивата, храните и услугите поскъпват. Налице са опасения, че малките и средни фирми могат да затворят. Стотици българи загубиха живота си в битката с ковид. Кризата не е само здравна и енергийна, тя е и икономическа, и политическа. На 14 ноември сме длъжни да сложим край на всичко това. ГЕРБ са показали, че могат да бъдат отговорни, че могат да взимат правилни решения в кризисни ситуации. Заедно, с упорита работа и отдаденост, ние сме по-силни от хаоса! Затова Ви приканвам на предстоящите парламентарни избори да гласувате с номер 32 в бюлетината“, каза Дамян Маринов при откриване на предизборната кампания.


“Не трябва да позволяваме на хора, които предизвикват само хаос в държавата, да губят още ценно време на България и българите! Трябва бързо и ефективно да преодолеем последствията от служебното управление на Румен Радев. Това е възможно чрез вота за ГЕРБ – СДС на всеки един от Вас“, заяви Николина Ангелкова. Тя благодари на Дамян Маринов и структурата на ГЕРБ в Ботевград. 


“Благодаря им за огромните усилия, които полагат, за да са близо до гражданите, да чуват проблемите им, да ги адресират към нас и заедно да търсим решение, независимо от трудностите. 


Бих искала да благодаря и на всеки един от Вас за подкрепата, която дава на политическа партия ГЕРБ“, каза още Николина Ангелкова.


Младен Маринов направи кратка ретроспекция на изборите през пролетта и лятото и работата на двата парламента с кратък живот. 


“Вярвам, че хората са си извадили поуките. Важно е да не се страхуват от това, което се прилага като репресия от държавата към тях, и на 14 ноември да излязат и гласуват с бюлетина номер 32 за Коалиция ГЕРБ – СДС. За да върнем сигурността в държавата“, призова той и допълни: “Всяка криза може да бъде преодоляна, стига да има политическа воля и капацитет от професионалисти, които да се ангажират.“.  


Купуването и продаването на гласове е престъпление!