Старши треньорът и президент на Балкан (Ботевград) Иван Редовски даде мнението си пред сайта sportal.bg, който излъчи пряко мача в Гоце Делчев от 17-ия кръг на Югозападната Трета лига. Ботевградчани се наложиха с 1:0 като гости и останаха лидери в класирането.


“1:0 на негостоприемния стадион в Гоце Делчев, щом сме сепчелили, значи сме играли добре. Важни за нас са трите точки, свършихме си нашата работа. Имаме двама болни, другите бяха на линия.


 Миналата година бяхме по-добри, а завършихме 0:0. Сега победихме 1:0 и няма от какво да сме недоволни. Щом се справяме и побеждаваме, значи програмата не ни е проблем. Виждам, че има умора, опитваме се да се възстановяваме. Щом има положителни резултати, значи се справяме добре.

Според мен не е къса резервната скамейка. 18 човека група имаме. Достатъчно са ни футболистите, на всички разчитам. Ако беше се развил резултатът по-разлино, щяхме може би по-рано днес да си направим смените.


Има си правила, има си жълти, червени картони, това си е първенството. Започваме да мислим за следващата среща”, заяви Редовски.