Николай Николов e на осмо място в листата на ГЕРБ-СДС с кандидати за народни представители на Софийска област. Той е с дългогодишен опит в структурите на Министерството на вътрешните работи. В периода 2014 – 2020 год. е зам.-областен управител на Софийска област. 


Според кандидата за народен представител Николай Николов, Коалиция ГЕРБ-СДС има шанс да увеличи преднината пред втората политическа сила, според данните от социологическите проучвания. 


Ето какво каза той пред наш репортер: 


Ще бъда кратък и ще обърна внимание на три числа – 9, 228, 1 101.


Всички социологически изследвания досега дават победа на ГЕРБ с преднина пред втория с около 9% . Безсилието на служебния кабинет провокира активни действия срещу нас – репресии срещу активисти и симпатизанти, непрекъснато омаскаряване и клевети, фабрикуване на компромати. Не се посвениха да изпратят полицаи и при 83-годишна жена. 


Тази седмица всичко това ще продължи с още по-голяма сила. Стягаме се, не ни е страх и им даваме отпор. Можем да увеличим разликата с повече от 10%, защото нашите симпатизанти не ни изоставят. Те се увеличават. В добра кондиция сме, имаме хъс, както казах, няма от какво да се страхуваме. По-добри сме и ще победим на изборите на 14 ноември! 


И понеже очаквам още нахлувания  в домовете на хора, които ни подкрепят, ще предупредя, в рамките на шегата, разбира се, внимавайте как си лягате, защото съпругът на кметицата на Симеоновград беше арестуван в леглото по боксерки.


228 е числото на измамата и кражбата на изборите. С машините, които са докарани с охрана от МВР и за които никой нищо не знае, се готвеше Костинброд 2. Хванахме ги, това няма да мине. Виждате, че умните и красивите, които скочиха срещу броенето на разписките, не са нито умни, нито красиви. Издъниха се. Бдете и следете, особено тази седмица, защото ще има още опити за манипулиране на изборите!


В никакъв случай не на последно място, ще спомена най-печалното число – 1 101 – броят на починалите лица през последната седмица, при които е потвърдена коронавирусна инфекция. Прогнозите са, че тази седмица ще бъде още по-тежка. Провалът на служебното правителство и тук е огромен. Вече само Господ ни пази. Няма да се хващаме за ръце, да оставим хорото и заклинанията за здравния министър, просто ще призова всички да се ваксинират.


Има още печални числа – цените на стоките, на бензина, на тока, но не смея да ги цитирам, защото, докато говоря, те вече са тръгнали още по-нагоре. 


Коалиция ГЕРБ-СДС е под номер 32 в бюлетината за парламентарните избори на 14 ноември. Николай Николов е с номер 108 в листата на коалицията за Софийска област.


Купуването и продаването на гласове е престъпление!