Актьорът от Ботевград Симеон Владов – носител на Икар в категория “Златен глас“ и с нова номинация за наградата за тази година,  подготвя трета песен – част от проекта на Игор Марковски – “Пеещи артисти“. Тя ще бъде в дует с талантлива актриса. 


Първата му песен – “Български тъпан“, в този проект, за която Ви информирахме преди година, се радва на голяма популярност.  


“Рядък екземпляр“ е втората песен на Симеон Владов и 13-а в проекта “Пеещи артисти“. Премиерата й се състоя в края на миналата година в ефира на Българското национално радио. 


“Рядък екземпляр“ е създадена отново по текст на Георги Константинов и музика и аранжимент на Красимир Гюлмезов. В клипа, освен Симеон Владов, участва и актрисата Яна Кузова. Режисьори на видеото са Стефи Николова и Васил Стефанов.


„Георги Константинов е световно известен поет, един от най-добрите ни живи поети. Красимир Гюлмезов също няма нужда от представяне, той е един от най-известните български музиканти – певец, композитор, аранжор, инструменталист. Какво повече може да желае един артист, освен да работи с такива хора“, каза изпълнителят на песента в ефира на радиото и добави, че тя се бори с фалшивите новини.


Чуйте песента “Рядък екземпляр“ и вижте клипа към нея: https://www.youtube.com/watch?v=xYQaCGW7m3w.


Сн. Фейсбук/“Пеещи артисти“