Представяме Ви най-новия видеопроект на платформата „От първо лице“. Посвещава се на Апостола на свободата – Васил Левски. Цялата продукция е дело на Иво Михайлов – IMEnt. BG.


„От първо лице“ е платформа в която идеята е да Ви срещна с най-различни хора - от популярни до не чак толкова, които да покажат себе си по най-добрия начин. Да разкажат за пътят си, да изявят своята артистична и различна страна пред света и/или това, което ги прави щастливи, когато никой не ги гледа. И всичко това да е неподправено и от първо лице.


Проектът стартира с първи епизод по повод  149 години от обесването на Васил Левски - Апостола на свободата, които  отбелязваме на 18 и 19 февруари. Пред камерата застана Павел Димитров със своето изпълнение на Ботевата поетична творба "Обесването на Васил Левски".


Инж. Иво Михайлов е роден в Ботевград, живее в с. Скравена. Дълги години той е работил като системен администратор към община Ботевград, а от седем години се развива професионално като официален аудио инженер на редица събития като: Sofia Fashion Week, Summer Fashion Weekend, 359HipHop Awards и Code Fashion Awards. Твори и създава музика за редица артисти, реклами и продукция. Последните години стои зад звук и аудио продукцията на редица предавания като: Приключенията на Деси Цонева, „Гответе здравословно“ с Биляна Йотовска, Food Couture със Сандра Алексиева, Fit&Fashion със Златка Райкова, Teen Tok и други. Част е от екипа на 359HipHop - организатори на редица събития и концерти на български и световни артисти като: Rick Ross, DMX, NLE Choppa и други.


Приятно гледане: https://www.youtube.com/watch?v=_OCS9Q2dEvE