Ръководството на ФК Балкан Ботевград отправя специална покана към ръководители, спортни деятели, ветерани, фенове да подкрепят футболния тим в предстоящата среща от 21-я кръг на Югозападната Трета лига срещу ФК Рилски спортист Самоков.


Както е известно двубоят ще се играе на стадиона в Правец, заради наказание – лишаване от домакинство, наложено след мача с Вихрен от последния  мач от есенния полусезон.


В първата среща от пролетния дял на първенството Балкан победи Ботев Ихтиман с 2:1, а президентът на ботевградчани Иван Редовски сподели, че е доволен от трите точки и че съжалява за многото пропуски пред вратата на Ботев Ихтиман, които са лишили тима от по изразителна победа.


Редовски очаква трудни мачове до края на шампионата срещу допълнително мотивирани съперници и затова призовава за мощна подкрепа от всички верни привърженици, които да са дванадесетия играч на Балкан Ботевград.


ДЕКЛАРАЦИЯ


Уважаеми Ботевградчани, уважаеми  привърженици на любимия Балкан,


имаме удоволствието да Ви поканим на съботната среща (26.02.2021г.) от 14:00ч. срещу Рилски спортист Самоков, която ще се играе в Правец.   
Футболният  „Балкан” е с над 90–годишна история, футболният Балкан не е нито фирма, не е нито бизнес, а е на нашия град. След като се утвърди в групата  като стабилен и независим отбор, сега когато сме на върха в класирането от осмия кръг до сега Ви каним, за да започнем  да преследваме всички заедно мечтата – завръщането на любимия Балкан в професионалния футбол.                                                                                               Предстоят  ни доста отговорни и трудни двубои, в които отборът трябва да покаже максимална готовност за победа и прословутия „ботевградски дух“. Този дух, който се вселява в играчите, благодарение на Вашата подкрепа от трибуните! Ето за това ви призовавам, да бъдете на стадиона, да бъдете близо до отбора! Скъпи привърженици Балкан има огромна нужда от Вас, от вашия глас, от вашите аплодисменти и енергия, защото до края Балкан ще играе сам срещу всички!!!


САМО БАЛКАН


 


                                                                         С уважение: ФК Балкан Ботевград