Второто издание на турнира "Редовски къп" се превърна в истинско удоволствие за децата от участващите 8 отбора. Всичко днес на стадион "Христо Ботев" бе в тон с възпоменателното събитие, а чудесните слънчеви часове бяха допълнителен подарък за всички участници.


Организаторите - семейството на голямата легенда на футбола в Ботевград,  - бяха осигурили дори повече от  необходимото да се получи истински футболен празник, бе предвидена и храна за малките, а и големи участници. Дори резултатите не бяха от чак толкова голяма важност за осемте отбора, децата изпитаха наистина голямо удовлетворение от своето участие.


Победител стана отборът на Белмекен Костенец, който не загуби нито една среща от предварителната група до финалния двубой.  На второ място се класира Козаро Ботевград, трети е тимът на Правец, на четвърто място остана Балкан, който в последните си два мача отстъпи след изпълнение на дузпи.  На пето място е столичният Спартак, в който един от треньорите е играчът на мъжкия отбор на Балкан Димитър Руйчев.  Своето добро присъствие имаха и останалите отбори  Ракитин Трудовец, Чавдар Етрополе  и Локомотив Мездра.


За всички участници имаше купи, медали за призьорите и възпоменателни грамоти. Бяха отличени и най-добрият вратар - Дара Димитрова от Белмекен Костенец,  голмайстор на турнира с 11 гола стана Димитър Гавалюгов от Козаро. Той получи аградата си от своя баща - кмета на Ботевград Иван Гавалюгов, който награди и призьорите. 


Калоян Ангелов от отбора на "Балкан" получи индивидуална награда за най-красив гол. Изпълнението му бе от задна ножица, което предизвика много овации. Наградата  бе връчена от Иван Редовски.


Отборът на Балкан стана носител на трофея за най-коректен отбор, а специална награда за отрично представил се футболист получи внукът на легендата Васил Редовски , който носи и трите имена на дядо си. Бяха зачетени и съдиите, осигурили протичането на турнира, започнал в 9 и половина сутринта и завършил около  17 часа.