Единайсетокласниците на ППМГ „Акад. проф. д-р Асен Златаров“ – Ботевград имаха удоволствието да се срещнат с Християн Стоилков - основател на Presentation Leader. Това е компания, фокусирана изцяло върху изграждането на впечатляващи и ангажиращи презентации за своите клиенти. Събитието се състоя на 11 май в Исторически музей – Ботевград.


Християн Стоилков разказа на бъдещите зрелостници кои са най-важните компоненти на тези презентации и обясни защо е необходимо да развиват уменията си за говорене пред публика, да разширяват контактите си и своите комуникационни способности. Той сподели, че е изготвял презентации за компании, които правят десетки милиони оборот на 6 континента.


Християн Стоилков носи отговорност в своята фирма не само за дизайна, но и за всички съпътстващи процеси в създаването на една впечатляваща презентация – планиране, структуриране и изнасяне. Наричан още лидерът на презентациите, той подготвя лектори за важни конференции и семинари. 


Класните ръководители - Лидия Кеманова, Дивна Николова, Даниела Пенкова, Олга Каменова, както и директорът на гимназията - Даниела Колева, благодариха на госта за отделеното време и споделената информация и му пожелаха успех във всички бъдещи начинания.