В Левски също не пестят усилия относно работата по селекцията. „Сините“ отново ще имат на разположение един от най-опитните играчи в българския баскетбол през последните години. Екипът на столичани ще облече Златин Георгиев. Това разкри президентът на клуба Константин Папазов. Към този момент двете страни са постигнали само устна договорка и все още нямат подписан договор. Папазов се надява бившият национал да завърши своята кариера с екипа на отбора от София.


 Крилото защитаваше емблемата на Рилски спортист от 2013 година насам, а в последните две бе натоварен с функциите за капитан. За това време ветеранът остави немалка следа и бе сред лидерите в състава, воден от Людмил Хаджисотиров. През миналия сезон Георгиев допринесе за силното представяне на самоковци, които триумфираха с Купата и Суперкупата на България, а освен това се поздравиха и със среброто в НБЛ. Роденият в София играч записа средни показатели от 6.0 точки, 3.1 борби и 3.2 асистенции за 39 мача във всички турнири на българска почва, докато във ФИБА Къп финишира с по 5.3 точки, 2.7 овладени под двата ринга топки и 3.2 завършващи подавания за 6 срещи.


По този начин 198-сантиметровият стрелец ще се завърне в редиците на Левски, където игра от 2003 до 2013 г. Със „сините“ спечели две Купи на България, като има четири сребърни отличия от същия турнир, както и едно бронзово. Към неговата колекция да добавим още един трофей в Балканската лига и две втори места. В родното първенство завоюва четири сребърни и три бронзови медала.