В Левски тече усилена работа относно работата по селекцията. „Сините“ си осигуриха услугите на две чуждестранни попълнения, като до този момент новите имена в редиците им през това лято са три на брой. Съставът на столичани бе подсилен от Райън Райт и Алън Арнет. Двамата ще бъдат част от отбора през следващия сезон.


Райт даде старт на миналата кампания със Сургут, но в края на календарната година се раздели с руснаците и премина в Трепча, където игра за кратко под ръководството на Любомир Минчев. Канадецът допринесе за спечелването на Купата на Косово, но малко след това сложи край на взаимоотношенията си с отбора от Косовска Митровица. Тежкото крило записа средни показатели от 9.1 точки и 6.3 борби а 6 мача с екипа на косоварите.


 Той познава отлично обстановката в Левски, след като бе част от има между 2019 и 2021 година. За този период бившият канадски национал остави нелоши впечатления. На сметката му личат една титла в НБЛ, една Купа и една Суперкупа на България. Освен това може да се похвали и с едно сребро за купата на страната.


През 2021/2022 Арнет се подвизава в Пея, но престоят му при косоварите се оказва твърде кратък. Американецът изиграва само 2 срещи, за които може да се похвали със средно по 15.0 точки, 9.5 борби и 3.0 асистенции в местното първенство.


 Подобно на Райт, гардът също е познат на родната публика, тъй като се изявяваше в Ямбол през 2017/2018. 31-годишният баскетболист бе избран за MVP на редовния сезон.


Към този момент 14 имена водят тренировъчен процес в зала "Универсиада". Сред тях са капитанът Асен Великов, Николай Михайлов, Лъчезар Димитров и Мартин Петров, които остават от миналия сезон. В тренировките участват още Златин Георгиев и Райън Райт, които са сред новопривлечените. Алън Арнет ще се присъедини към отбора след края на турнира в Плевен. Привлечени са 6-7 юноши от школата на Левски.