Ремонтът и преустройството на Многопрофилната болница за активно лечение в Ботевград е не само най-мащабният, но и  социално най-зачимият проект, който се реализира в общината. Стойността му е 3.6 милиона лева, които бяха отпуснати с постановление на Министерския съвет по време на управлението на ГЕРБ.
 „За пореден път се убедих, че в момента у нас се изпълняват само проекти, за които са били осигурени средства от кабинета на Бойко Борисов и ГЕРБ. И, разбира се, "промяната" не е успяла да прибере тези финансови средства и да ги бастиса през последната година и половина” – заяви Младен Маринов, водач на листата на ГЕРБ-СДС за Софийска област.


Младен Маринов заедно с  ботевградчаните Дамян Маринов, шести в листата, и Весела Вутева, десета в листата, посетиха общинската болница. Те се срещнаха с управителя на здравното заведение Орлин Цветков и собственика на строителната фирма- изпълнител на ремонта  - Мирослав Захариев.


Строителите  вече са успели да ремонтират няколко отделения, и то без да се прекъсва дейността на болницата. „Сроковете се спазват, въпреки финансовите затруднения, причинени от галопиращата инфлация и сериозния ръст на цените на строителните материали”- изтъкна М. Захариев.

 „Модернизацията на общинската болница е от изключително значение не само  за жителите на община Ботевград, но и за целия регион.  Ние, кандидатите от  Софийска област, сме гарант, че при следващо управление на ГЕРБ проектът за цялостен ремонт на  нашата болницата ще бъде завършен докрай, ще бъдат осигурени средства и за отделенията и помещенията, които не са включени в сегашния проект” – заяви Дамян Маринов.

„Искрено желая на  Орлин Цветков и екипа му да заработят колкото е възможно по-скоро при максимално добри условия. Защото те го заслужават!” – заяви водачът на листата на ГЕРБ  Младен Маринов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!