Листата на Коалиция ГЕРБ-СДС за 26 МИР София област бе представена в Ботевград на 13 юни /неделя/. Тя е обновена с нови и млади хора. 


Думата бе предоставена най-напред на общински ръководител на ГЕРБ  - Ботевград Дамян Маринов, който заяви: „Аз съм човек на действията и това съм го доказал години наред като общински съветник. Искам да призова Вас, Вашите близки и роднини на 11 юли, за когато са предсрочните парламентарни избори, да вземете правилното решение и да дадете своя глас за правилната партия! Партията, която ни донесе сигурност и стабилност. През последните месеци това се промени. Настана безвремие, което ние, като граждани на Република България, ще платим скъпо.“. 


Областният координатор на ГЕРБ Николина Ангелкова, която е втора в листата, благодари на ботевградчани за убедителната подкрепа на предходните избори.


„Гласувайки за коалиция ГЕРБ-СДС, ще заложите на сигурността и добрата перспектива за развитие на България. Всичко, което е направено от трите правителства на г-н Борисов остава видимо. Видими са и резултатите в посока подобряване живота на хората и тук, в Ботевград. Всичко друго е популизъм и реваншизъм от страна на хората с лична цел за позиция във властта. За ГЕРБ националните цели и приоритети винаги са били над всичко. Листата на ГЕРБ-СДС за София област е от млади хора, готови да влеят енергията си за по-доброто бъдеще на страната ни. Само от Вас зависи да ни подкрепите, за да можем отново да сложим ред в този хаос, в който се намираме в момента, за да възстановим стабилността“, каза тя. 


„Всички останали партии, освен ГЕРБ-СДС, заложиха на популизма и резултатът сега е нови избори. Затова днес отново сме в Ботевград, за да представим нашата листа и да потърсим вашата подкрепа.


Кампанията през март беше: „Всички срещу ГЕРБ!“. Но хората вече могат да видят, че правителството на ГЕРБ носеше отговорност, докато сега не е същото. Видяхте каква е и алтернативата на нашето управление.


За един месец служебното правителство не може да се похвали с нищо, освен с уволнения на професионалисти и блокиране на ключови сектори от икономиката. Служебният кабинет нанася такива щети, каквито не успя да причини и пандемията от COVID 19.


Това, че днес сме навън – в парка на Ботевград, че Вие спокойно сте излезли с децата и внуците си, е в резултат на умелото управление на пандемията от кабинета на Бойко Борисов. Продължаваме напред заедно, за да върнем сигурността, предвидимостта и стабилността в управлението! За да възстановим реда в държавата, ни е необходима Вашата подкрепа!“, заяви при откриването Младен Маринов – водач на листата на ГЕРБ-СДС за София област.  


Концерт на младия изпълнител Александър Робов бе подарък от кандидатите за народни представители за избирателите в Ботевград.  


Купуването и продаването на гласове е престъпление!