Снощи, в живото предаване на Big Brother, след гласуване на зрителите, Мила беше първата изгонена по правилата на Страшния съд. Тя събра най-малкия процент от положителния вот на зрителите и напусна къщата завинаги

Днес, в Здравей България, Мила сподели, че някои хора от къщата вече й липсват и че съжалява, ако зрителите са я видели като едно непрекъснато недоволно, каращо се и мрънкащо същество и то, не толкова заради нея самата, а заради това, че не е успяла да бъде достоен представител на хората като нея.

Съжали, че  не е успяла да разкрие проблемите и как може да се помогне на тези хора, за да не бъдат третирани като слабоумни, а като равностойни, но с определени различия.

Тя беше много развълнувана от всичко, което й се е случило до сега и не съжалява за участието си, а напротив. За сега най-много й липсва Умберто, който парадоксално или не, беше единственият, който наистина се опита да влезе в положението й, сподели сляпото момиче.

Въпреки, че не говори български особено добре, той на няколко пъти я разпитваше какво е чувството да не виждаш и как е най- добре да ти се помогне в такава ситуация. Умберто единствен разведе Мила из къщата и й обясняваше кое къде се намира. А един ден той даже си завърза очите, за да не вижда и обходи хола с бастуна на Мила, за да добие по-добра представа за положението на незрящите хора.
 
 Младата жена сподели, че я е страх даже  да мечтае за операцията и за възможността дори на 15 % да си възвърне някакво зрение. От Нова телевизия взеха присърце съдбата на Мила и тя ще бъде заведена на преглед при корифея- офталмолога Ернст Мулдашев, в Русия. Там специалисти ще прегледат Мила и ще преценят какви шансове съществуват за възстановяване на зрението й.    В последствие ще бъде проведено и нужното лечение.