На 15-ти февруари /сряда/ 2023 г. започна 39-то издание на Международното туристическо изложение „Ваканция и СПА Експо“. Събитието бе официално открито от министъра на туризма – г-н Илин Димитров, който поздрави организаторите на инициативата, превърнала се в символ на устойчивост и традиция в туризма у нас през последните 4 десетилетия.


Туристическият потенциал на Община Ботевград е представен на щанда на Министерство на туризма от екипа на Общинско предприятие „Туризъм“. Посетителите могат да получат информация за най-атрактивните културно – исторически обекти и природни забележителности в община Ботевград. Осигурен е безплатен достъп до тематични рекламно – информационни материали под формата на брошури, каталози, сувенири и магнити. 


Сред участниците, избрали туристическо изложение „Ваканция и СПА Експо“, за да промотират своите дестинации и туристически продукти, са национални и регионални бордове по туризъм, представителни браншови организации, туроператори и туристически агенции, хотели и курорти, спа и уелнес центрове, специализирани агенции за еко и селски туризъм, голф, винен и кулинарен, детски и младежки туризъм. 


„Ваканция и Спа Експо“ се провежда в Интер Експо Център - гр. София в периода от 15-ти до 17-ти февруари 2023 г. С програмата на събитието може да се запознаете тук: https://holidayfair-sofia.com/program-bg/