Политическа партия „Продължаваме Промяната“ стартира учредяването на общинска партийна организация на територията на община Ботевград. На проведено на 15.02.2023г. заседание на Изпълнителния съвет на партията бе взето решение представител на „Продължаваме Промяната“ в община Ботевград да бъде Борис Богданов Борисов.


Борис Борисов е родом от с. Врачеш, икономист по образование, изпълнява втори мандат като заместник кмет на Община Ботевград. Владее английски и руски език, семеен с едно дете.


След провеждането на парламентарните избори за 49-то Народно събрание на Република България ще отвори врати офис на „Продължаваме Промяната“ в Ботевград, където жителите на общината ще имат възможност да споделят проблеми, да подават сигнали за нередности или да направят предложения, благодарение на които да се подобрят условията на живот в община Ботевград.


С цел разясняване процедурата по учредяване на общинска партийна организация и членство в партията, представяне на акценти от програмата на „Продължаваме Промяната“,  както и визията за предстоящата предизборна кампания, в Ботевград е насрочена информационна среща на представители на ръководството на партията със симпатизанти, която ще се проведе на 26.02.2023г. (неделя) от 16.00 часа в малкия салон на Народно читалище "Христо Ботев 1884"г. в Ботевград.