Д-р Александър Симидчиев, който е водач на листата на коалиция "Продължаваме промяната - Демократична България" се срещна с жителите на Етрополе, а след това се включи в почистването на околоблокови пространства в Ботевград. От обединението успяха да споделят добър пример, който успя да зарази и живущите в района, включвайки ги в процеса на почистването.

Социалните проблеми и здравеопазването пък отново бяха водеща тема по време на срещите по-рано на Симидчиев с граждани в Етрополе.

“Кога с нашите доходи ще можем да си позволим по-високите цени на храните?”, този въпрос беше най-често задаван от жителите на града, които бяха на пазара и в централната част на Етрополе.

Д-р Симидчиев подробно обсъди приоритетите от програмата на "Продължаваме Промяната-Демократична България", отнасящи се до инфлацията, цените и доходите. Там сподели и гледната си точка, че от наличието на редовен работещ кабинет ще зависи дали ще преодолеем кризата, или не.

В центъра на града водачът на 26-ти МИР успя да поговори с десетки жители, сред темите бяха еврозоната, Шенген, здравеопазването и съдебната реформа.


Купуването и продаването на гласове е престъпление!