Десетки жители на Скравена присъстваха на предизборната среща с канидати за депутати от листата на ГЕРБ.


„Познаваме Дамян Маринов. Като общински съветник многократно е поставял наши искания в местния парламент и пред други институции. Затова вярваме, че в негово лице ще имаме наш представител  в парламента”. Това заявиха жители на Скравена по време на предизборната среща с кандидатите на ГЕРБ. Те припомниха  предложението на Дамян Маринов  общината да предвиди средства за ремонт на централните площади в селата. И след решение на общинския съвет  от миналата година първият проект за цялостно обновление на площада е именно в Скравена.
Дамян Маринов съдейства да се обезопаси пешеходната пътека на Е-79 между Скравена и Паланката, както и да са поставят и решат и други местни проблеми.

„Скравенци се надяват, че с подкрепата на ГЕРБ, след като съставим редовно правителство, ще успеят да си върнат лидерската позиция сред селата в Община Ботевград. Те разчитат на нас и за развитието на пътната инфраструктура в тяхното населено място. Мостът, който свързва манастира и вилната зона също е за ремонт, който ще струва поне 100 хиляди лева. Вярвам, че нещата ще започнат да се случват и тук, но за целта ни е необходима убедителна подкрепа на 2 април с номер 2 в хартиената бюлетина. И вярвам, че ще я получим, защото видях с какво доверие се ползва сред хората от Скравена нашият кандидат от Ботевград Дамян Маринов.
Продължаваме напред!” – заяви по време на предизборната среща водачът на листата Младен Маринов.


Купуването и продаването на гласове е престъпление!