През изминалия месец, ние, от Коалиция "Продължаваме Промяната - Демократична България” в София област изминахме хиляди километри, организирахме десетки събития и се срещнахме със стотици хора - обнадеждени, разочаровани и пълни с идеи за подобряване на живота им. Ние чухме проблемите ви и ще работим усърдно за решаването им в следващия Парламент, защото е време българите да получат управление със смелост, искреност, отговорност, последователност и здрав разум.


И тъй като ние сме част от вас и за нас най-важно е да сме сред вас, ви каним да изпием по едно демократично кафе заедно и да поговорим за бъдещето на региона и държавата ни. 


Заповядайте на 31.03 (петък) от 11ч. на пл. Саранск в Ботевград, където ще закрием официално кампанията на 26 МИР заедно с нашите кандидати за Народни представители и специалния ни гост - бившият правосъден министър Надежда Йорданова. 


Ще си поговорим за това защо е важно да гласуваме на 2 април; какво прави тези избори съдбовни и какво може реално да се промени за България. 


Искаме да чуем вас и ще продължим да го правим след изборите


#ИмаКак да е различно.


Купуването и продаването на гласове е престъпление!