Фирма "Атлантис" направи поредния си жест към ботевградските любители на баскетбола. Само за няколко дни в спортната зала бе монтирано огромно видеотабло с размери 4 на 3 м, което е разположено фронтално към зрителите.


Преди и по време на първия домакински мач на "Балкан" във втора дивизия на екрана вървеше компилация от избрани моменти от ключовите мачове на мъжкия отбор от миналия сезон - третия плейоф в Ботевград срещу "Левски" и награждаването при закриване на шампионата с церемонията по връчването на сребърните медали, както и снимков материал.


При голяма част от видеоподборката зрителите избухваха в овации при допира с незабравимите мигове. За някои от присъстващите тези кадри бяха далеч по-интересни от случващото се на игралното поле. Защото "Дунав" не бе дразнител за момчетата в зелено-бели екипи и май и по-нататък трудно ще бъде създавана интрига в домакинските срещи на "Балкан".


Преди мача новият състав бе представен по непознат за Ботевград начин - с изгасени светлини, само с един прожектор. Това стори малкият Стальо, който иззе функциите на досегашното сухо представяне на отбора преди мач.