Видя се, че не сме готови. За другия отбор не искам да говоря. Не съм бил на по-грозен мач. Нито като зрител - усещах, че беше трудно за гледане от трибуните, трудно ми беше и като треньор за водене на срещата. Може би и за играчите също бе трудно. Но всичко това е заради твърде ранния период. Имаме играчи, които не са били водещи в отборите, от които идват. И оттам многото допуснати грешки. Успяхме да се върнем в мача, но не успяхме да задържим двуцифрената преднина, до която бяхме достигнали. Нямаше никакво подценяване, нито един от нашите играчи не би си позволил това.


Още веднъж ще кажа - малко опит, първи официален мач, веднага се гони нещо голямо. и оттам дойде тази нервност, която не можахме да изчистим до края. Съгласен съм, че липсата на център е проблем. Може би не точно проблем, тъй като загубихме само с една точка, колкото наистина ни трябва такъв играч. Да, естествено, ще вземем такъв играч на тази позиция, но искам да вземем правилно решение.


Що се отнася за новите играчи, сред които и чужденците, в мачовете от подготвителния период бяха на доста по-високо ниво, отколкото тази вечер. Ще се опитаме тежките мачове във ФИБА Къп, които ни предстоят, да ни помогнат за тези в шампионата на НБЛ.