Кандидатът за кмет на община Етрополе Владимир Александров проведе среща-разговор със съгражданите си в парк „Езерото“. Той и кандидатите за общински съветници се радваха на огромен интерес от страна на гражданите. Всички присъстващи слушаха със захлас речта на Владимир Александров и не спираха да задават своите въпроси. Болна тема на етрополци е калната вода, която тече от чешмите. Те изказаха гласно недоволството си, че при поредната подмяна на водопровода, качеството на питейната вода не се променя. Кандидатът за кмет на община Етрополе, издигнат от Местна Коалиция „БСП за България“ обясни, че градът има нужда от пречиствателна станция и това ще е първото нещо, за което ще се бори и ще осъществи. В продължение на повече от година, Владимир Александров работи по идейния проект за изграждането на иновативна пречиствателна станция за питейни води, която ще е пионерна за България. 


Жителите на гр. Етрополе публично изразиха и възмущението си от разходването на общински средства от досегашното ръководство. За тях е недопустимо близо 60 000 лв. на месец да струва издръжката на месния футболен отбор, а да не може да се задържи медицинския персонал в болница МБАЛ „Проф. д-р. Ал. Герчев“. Кандидатът за кмет с интегрална бюлетина 68 изложи своите виждания и програма за по-качествено и прозрачно управление, ако бъде избран за кмет. Владимир Александров не би затворил футболната школа, а напротив – ще положи всички усилия, тя да започне да дава реални резултати и да се привлекат добри треньори. Недопустимо е вече 16 години да имаме на територията на общината футболна школа и последните десет години да сме все в „Трета лига“. Здравеопазването е ключов акцент от програмата за развитие на общината. 


Кандидатите за общински съветници също взеха дейно участие в срещата. Всеки един от тях се представи и внимателно изслушваха проблемите на съгражданите си. 


Срещата приключи ползотворно и присъстващите останаха очаровани от програмата и визията за развитие на общината на Владимир Александров и кандидатите за общински съветници. Имаше дори желаещи, които се интересуваха как биха могли да се включат към силния екип на Местна Коалиция „БСП за България“ (Коалиция „БСП за България“, „Правото“).


Жителите на община Етрополе за пореден път показаха, че могат да бъдат обединени и единни. Времето за промяна настъпи.


Купуването и продаването на гласове е престъпление!