Кандидатът за кмет на община Етрополе Владимир Александров и екипът му посетиха с. Ямна. Там те се запознаха с проблемите на хората и внимателно изслушаха възмущението им от досегашното управление. 


„Кандидатирах се за кмет на с. Ямна, защото ми е болно да виждам как родното ми село за последните 15 години върви само назад и не се развива“, започна срещата кандидатът за кмет на кметство Ямна Марийка Иванова. Тя се съгласи с мнението на присъстващите, че пътната обстановка до селото е лоша и все по-недостъпно за живущите и с фактът, че не се развива туризъм там. Нейната цел, подкрепена от Владимир Александров и кандидатите за общински съветници е да се възвърнат славните времена на с. Ямна. Нека не забравяме, че именно там имаше училище, две читалища, подвижно кино и много деца. Сега е една пустош. Малката „Швейцария“ остана безлюдна. В същото време и малкото останали жители имат сериозен проблем - безпризорните животни, притежание на братовчеда на вече бившия кмет на гр. Етрополе. 


Кандидатът за кмет на община Етрополе Владимир Александров ще се погрижи на възрастните хора в с. Ямна, ще осигури редовни профилактични прегледи за всички, ще се бори за подобряване на инфраструктурата и ще работи за развитието на туризма в селото. Той им разказа и за част от програмата си, в която е заложено именно популяризирането на красивата природа и осъществяване на телемедицина за всички живущи в селото. Последваха редица въпроси от страна на присъстващите. Хората изразиха възмущението си, че бившият кмет не е ходил там последните осем години и не е полагал нужните грижи на населението. Всички заявиха подкрепата си към Владимир Александров и екипът му и му пожелаха той да бъде избран за кмет на община Етрополе.


„Болно ми е да знам, че в селото за последните две години не е стъпвал лекар. Когато се налага спешна помощ за някой, той не винаги успява да я дочака и да стигне на време до болницата в гр. Етрополе. Време е да се сложи край на това. Затова ви приканвам да бъдем единни и обединени и на 29-ти октомври да излезете и да гласувате с №68 в интегралната бюлетина“, завърши пламенно срещата кандидатът за кмет на с. Ямна Марийка Иванова.


Купуването и продаването на гласове е престъпление!