Преди броени дни ритейлърът откри витрина с прясна риба в хипермаркета си в града


На 2 декември (събота) Kaufland Ботевград става домакин на рибна фиеста на паркинга на хипермаркета си в града. В навечерието на Никулден, любимецът на българската публика и дългогодишен телевизионен водещ на кулинарно предаване - Ути Бъчваров, ще сготви заедно с посетителите на магазина миди с ориз и вкусна рибена чорба по негова специална рецепта. Фиестата започва точно в 11 часа, а посетителите ще се насладят не само на кулинарните изкушения на Ути, но и интересни уъркшопове, състезания по филетиране и вкусни дегустации. 


Шеф-готвачът и гостите на събитието ще съчетаят продукти от богатия асортимент на витрината за прясна риба на Kaufland – рибни филета, калмари, скариди и много други изкушения. Към тях за още по-плътен и богат вкус, ще добавят ориз, аншоа, каперси и пресен девесил от подбрана селекция продукти в Kaufland. В навечерието на празника Ути Бъчваров ще демонстрира как се транжира шаран, а събитието обещава да потопи присъстващите в експлозия от вкусове и да се превърне във вълнуващо преживяване за цялото семейство. 


Преди броени дни Kaufland откри витрина с прясна риба в хипермаркета си в Ботевград, на която предлага над 20 вида риба и морски дарове. С модернизацията на магазина на стойност 200 хил. лв., Kaufland предлага свежи рибни продукти в 11 града и 31 хипермаркета в страната.


Kaufland е ангажиран с високото качество на всички продукти, като налага 6-степенен контрол на рибата по цялата верига – от доставчици и логистика до съхранение и представяне на продуктите на витрините. Благодарение на партньорствата си с доказани български дистрибутори и специални витрини за съхранение, Kaufland гарантира свежестта на рибата и морските дарове всеки ден. 


За празника ритейлърът предлага разнообразие от риба и морски дарове за предстоящия Никулден. На топ цена от 7,99 лв. е изчистеният шаран с люспи в периода до 6 декември. Всички актуални предложения на Kaufland могат да бъдат разгледани ТУК.


За Kaufland България


Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот над 2 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 7000 служители. През 2023 г. компанията разполага с 65 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места, като приносът й към икономиката е 1.63 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.