В навечерието на коледните празници, ние - организаторите, ви каним на “Коледен Базар за Ръчни Изделия и Употребявани Детски Стоки", който ще се състои на 16-ти декември, от 10:00 до 17:00 часа в Зала “Party Place” на ул. „Севаст Огнян“ №24, в двора на бившия хлебозавод в град Ботевград.


Изделията и стоките на базара ще включват разнообразни дървени изделия за детето и дома; нови дрешки за бебета от 0 до 36 месеца на американската марка "Carter’s”; текстилни играчки, плетива и декорации за деца; ръчно изработени декорации със скандинавски мъх; уникални декорации и бижута от полимерна глина; творчески кутии за деца на възраст 3-8 години; коледни сладкиши и още и още.


Всеки е поканен да се присъедини към нас и да се наслади на обстановката, изпълнена с магията на Коледните празници и доброто дело. Входът е свободен, като целта на организаторите е да се съберат под един покрив родители, които желаят да дарят употребявани дрехи и играчки, както и талантливи занаятчии, предлагащи разнообразни стоки и услуги за децата.


"Ние вярваме в солидарността и подкрепата към нашето общество, поради което имаме и благотворителна кауза. Всеки, който пожелае да се включи, може да направи дарение от детски дрехи и обувки, които ще бъдат предоставени на нуждаещи се семейства от нашия регион", казват организаторите.


За да се осигури приятното преживяване, както на посетителите, така и на техните деца, домакините предлагат чудесен детски кът в непосредствена близост до изложбената зала. Там родителите могат да оставят децата си да се забавляват, докато сами спокойно разглеждат предлаганите стоки. Коледни Джингли, ще звучат и задълбочат усещането за магията на празниците със съдействието на DJ Stalio. Талантлива фотографка Моника Симеонова ще заснеме най-специалните моменти от събитието. Ще има и вкусен кетъринг, който да задоволи апетитите на всички посетители.


Събитието се провежда с мисията да събере хора, които споделят общи ценности и желание за добро дело. Очакваме ви на 16-ти декември, заедно да създадем нещо прекрасно и полезно за общността и за всеки отделен човек. Нека заедно направим празниците на всички деца по-специални и топли!