В навечерието на най- светлия християнски празник – Коледа,  Община Етрополе, съвместно с „Клуб на миньора и минното дело при Елаците - Мед – Етрополе“, организираха за  малчуганите коледен спектакъл.


Големият салон на НЧ “Тодор Пеев - 1871“ се изпълни с желаещи да се насладят  на приказния мюзикъл – „Ледена Магия“, с участието на звездите на българската магия, Боби Шоу и Шехерезада. Приказни герои, магически изненади и много вълшебства зарадваха най – малките. Станахме свидетели на възторжени възгласи, звънлив смях и озарени от щастие детски очи.


Заместник кметът на община Етрополе, Ивайло Георгиев, поздрави децата и техните родители, като им пожела топла и уютна Коледа и да бъдат здрави, щастливи и успешни.


След края на спектакъла във фоайето на читалището имаше още изненади. Не един, а двама Дядо Коледа, раздадоха подаръци на всички деца. 


„Клуб на миньора и минното дело при Елаците-Мед – Етрополе“ от сърце благодари на двамата белобради старчета, че заредиха присъстващите с много коледно настроение  и донесоха незабравими емоции на етрополските дечица!


ВЕСЕЛА КОЛЕДА И НЕЗАБРАВИМА НОВА ГОДИНА