Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM

Служител в заведение за бързо хранене

Служител в заведение за бързо хранене

АТЛАНТИС ТРЕЙДИНГ ООД гр. Етрополе търси да назначи работник за бърза закуска - ДЮНЕР. 




Тази позиция е идеална за вас, ако Сте: Позитивни, комуникативни и приветливи Гъвкави и с афинитет към динамична работна среда с бързи темпове на развитие Амбициозни и мотивирани да докажете способностите си в практика с отлични комуникативни умения и способност за работа в екип. Ние предлагаме гъвкаво работно време и атрактивно заплащане. Ако позицията ви е заинтригувала и смятате, че бихте се справили отлично в ролята на служител в заведение за бързо хранене, ще се радваме да ни донесете своето CV в Атлантис център. На интервю ще бъдат поканени само одобрените по документи кандидати. 




Опит в областта е предимство. 



 




Източник: botevgrad.com
Посещения: 771
Дата: 15.01.2024, 10:04

Коментари от регистрирани и анонимни потребители. Скрий анонимните коментари

Guest, преди 4 месеца
(+1) 1 0
Avatar
Английски и компютърна грамотност на много добро потребителско ниво е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!ПРЕДИШЕН ОПИТ СЪЩО, ПЛЮС ПРЕПОРЪКИ ОТ ПРЕДИШЕН РАБОТОДАТЕЛ. ЗАПЛАТА 960 лв. бруто+70 лв. ваучери за храна.
Guest, преди 4 месеца
(+1) 1 0
Avatar
PS.НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ ЧЕСТИТО!!!
Guest, преди 4 месеца
(+1) 1 0
Avatar
С възможност за работа от вкъщи и на официалните празници!
Изразете вашето мнение:
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
Персонализирайте профила си
Много щастлив Усмивка Тъжен Изненадан Шокиран Объркан Кул Смее се Бесен Плези се Отегчен Реве или много тъжен Лош или много луд Палав Чуди се Намига Удивителна Въпрос Идея Стрелка Botevgrad.com videos.botevgrad.com