Спартак се обърна към феновете на играта с молба за помощ. От клуба стартират кампания, с която да подкрепят един от любимците на плевенската публика, отдал голяма част от кариерата и живота си на тима под Панорамата – Илия Станков. Бившето крило от няколко месеца се бори с коварно заболяване.


По този повод от Спартак ще поставят кутия за дарения, която ще бъде на касата на зала „Балканстрой“ преди и по време на днешния двубой на плевенчани от НБЛ срещу Балкан. Срещата започва в 19.00 ч.


 "Приятели,обръщаме се към вас със зов за ПОМОЩ!


За съжаление, през последните няколко месеца, обичания от всички нас Илия СТАНКОВ се бори с коварна болест и има нужда от нашата ПОМОЩ!

Надали има по-подходящ момент от мача СПАРТАК - БАЛКАН, за да започнем кампания за подпомагане на Илия!

 

Молим всеки от вас, който има възможност да не подминава КУТИЯТА за дарения, която ще бъде пусната преди ( на касата ) и по време на мача.

Нашият капитан и треньор ИЛИЯ СТАНКОВ остави сърцето и душата си в "Балканстрой" - дойде време да му помогнем и ние!", е призивът на Спартак в социалните мрежи

 

Илия Станков е продукт на школата на Балкан. Той стана шампион на България с юношите на клуба през 1994 година,  игра за мъжкия отбор, преди да премине в Левски, а след това в Спартак.