Ти си студент или млад специалист и искаш да се развиваш, да трупаш практически знания и умения в минната индустрия? Тогава твоето място е именно при нас в Елаците-Мед АД, част от индустриална Група ГЕОТЕХМИН! Ние сме сред топ 500 работодатели в България и вярваме, че мястото ти е именно при нас!


Участието в Стажантската ни програма ще ти даде ценен опит в реална работна среда. На една от двете ни производствени площадки – Рудодобивен и Обогатителен комплекс, ще имаш възможност да се запознаеш с дейността на компанията в различните цехове и отдели и с най-добрите практики, познати в нашия бранш.


Всяка година ние инвестираме в развитието на нашите стажанти, осигуряваме им вдъхновяваща работна среда и лични наставници – най-добрите ни професионалисти с богат опит в своята сфера на дейност.


В зависимост от твоите възможности и предпочитания, можеш да практикуваш между един и три месеца /юли, август и септември/ и да опознаваш иновативните и високотехнологични системи в производството, да виждаш как се грижим за опазването на околната среда и хората, да се информираш за новостите, свързани с твоята бъдеща професия.


Подробности за възможностите да бъдеш наш стажант ще откриеш в приложената брошура.


Очакваме те! Подай своите документи не по-късно от 1 юни 2024 г. онлайн на: https://jobs.geotechmin.com