На страницата на Регионалното управление на образованието са обявени свободните работни места към момента в училища на територията на Софийска област, сред които и в община Ботевград. 


Училището в Скравена търси да назначи чистач. Мястото е свободно от 1 юли. Документи от кандидати ще се приемат от 30 до 31 юли 2024 год. 


В същото учебно заведение се обявява свободна позиция за учител по английски език, като документи ще се приемат в периода 27-30 август. 


ОУ “Св. св. Кирил и Методий“ – село Скравена се нуждае още от: учител в начален етап на основното образование, учител по физическо възпитание и спорт и от медицинска сестра. Трите обяви са с валидност до 2 септември.   


ОУ “Любен Каравелов“ – село Трудовец търси да назначи начален учител и учител по български език и литература, като документи за кандидатстване ще се приемат съответно от 1 юли до 2 септември и от 1 юли до 30 август. 


ОУ “Никола Йонков Вапцаров“ се нуждае от секретар. Мястото се овакантява от 8 юли. Желаещите да кандидатстват за тази позиция трябва да подадат документи до 4 юли.