Община Ботевград обяви обществена поръчка с предмет: „Доставка и гаранционно обслужване на три броя фабрично нови сметосъбиращи автомобила“. Кандидатите могат да подават оферти до 23:59 часа на 24 септември 2024 год.


В предмета на обществената поръчка ca включени доставка и гаранционно обслужване на три броя фабрично нови сметосъбиращи автомобила, необходими за осъществяване на дейностите на ОП БКС по сметосъбиране, извозване и поддържане на чистотата на териториите за обществено ползване в населените места в общината.


Избраният изпълнител ще трябва да осигури за срока на договора и оборудвана сервизна база за осъществяване на бърза гаранционна поддръжка и аварийна помощ при възникване на прекъсвания в нормалната експлоатация на автомобилите.


Общата прогнозна стойност на поръчката е 1 080 000 лв. без ДДС. Към момента на откриване на процедурата за възлагане на обществената поръчка не е осигурено финансиране. Договорът ще бъде сключен при условията на чл. 114 от ЗОП. Изпълнението на поръчката ще започне след потвърждение от Възложителя за осигурено финансиране и представяне от Изпълнителя на определената гаранция за изпълнение.