По повод професионалния празник на служителите в "Пожарна безопасност и защита на населението" - 14-ти септември, Община Ботевград изпрати поздравителни адреси до Регионална дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" - София, както и до районните служби в Ботевград, Правец и Етрополе.


Поздравителният адрес до РС ПБЗН - Ботевград гласи:


 


ДО


ГЛ. ИНСП. ТОДОР ТОДОРОВ


И СЛУЖИТЕЛИТЕ НА


РАЙОННА СЛУЖБА „ПОЖАРНА БЕЗОПАСНОСТ


И ЗАЩИТА НА НАСЕЛЕНИЕТО“ - БОТЕВГРАД


 


УВАЖАЕМИ Г-Н ТОДОРОВ,


УВАЖАЕМИ ОГНЕБОРЦИ,


 


Отправям най-искрени поздравления към всички Вас по случай професионалния Ви празник – повод за израз на всеобщата благодарност на жителите на община Ботевград за всеотдайността Ви при изпълнение на служебния дълг, а именно – защита на населението в тежки моменти!


Вашата решителност да помагате, независимо от опасностите, е добрият пример за всички нас. Работата Ви не е само призвание - тя е израз на човечност и жертвоготовност.


Благодарим ви за всяка секунда, в която се грижите за сигурността ни, и за куража, с който ежедневно се изправяте пред неизвестното! Изразявам своята дълбока признателност за всички часове на дежурства, за безсънните нощи и за рисковете, които самоотвержено поемате.


Пожелавам Ви здраве, успехи и сили да продължавате да изпълнявате своята благородна мисия с увереност, спокойствие и професионализъм!


ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!


С уважение,


ИВАН ГАВАЛЮГОВ


Кмет на Община Ботевград


 


14.09.2024 г.