Инцидентът се случва, докато Цветелин е на почивка в Испания тази пролет. В къщата, в която е отседнал, възниква пожар. При опит да се евакуира той си удря главата. Вследствие на удара чупи пети прешлен, което води до парализа на цялото тяло от мишниците надолу. Намерен е и е транспортиран в болница Валде Брон - Барселона. Там е извършена животоспасяваща операция, но възстановяването е немислимо без специализирана рехабилитация и специализирани грижи.


В момента Цветелин е на легло и се нуждае от непрекъснати ежедневни грижи, които в България не могат да му бъдат подсигурени. Лекарите тук не се ангажират и с прогнози за неговото възстановяване.


От болница Institut Guttmann в Барселона дават надежда за успешно лечение. Там имат план за възстановяване и адаптиране на младия мъж към новия му начин на живот, но са необходими средства, които са непосилни за неговото семейството. Затова те отправят молба за подкрепа и благодарят на хората, помогнали до този момент, както и на тези, които ще помогнат.


Нека бъдем съпричастни и да подкрепим 34-годишния Цветелин в този труден за него и семейството му момент!


Всеки, който желае да дари средства, може да го направи директно през този линк:


ТУК


И


ТУК