Школа по арт занимания отваря врати за малки и големи в централната част на Ботевград. Адресът е ул. “Свобода“ №4.


Изкуството е един от начините, които помагат на човек да се отпусне и да се освободи от стреса, съпътстващ неговото ежедневие. Творящият забравя за грижите и проблемите и се съсредоточава върху поставената му задача. Всеки, който желае да релаксира и да се за забавлява, рисувайки и с чаша хубаво вино, може да го направи, присъединявайки се към групата Art & Wine в приятната атмосфера на Школата по арт занимания. 


Желаещите да придобият нови знания и умения в областта на изобразителното изкуство, могат да се включат в групата по иконопис, както и в групата по рисуване с пръсти, което е подходящо занимание както за деца, така и възрастни. 


Специално за децата са създадени две групи. Едната е по моден дизайн и е за деца от 5-и до 12-и клас. Те ще имат възможност да навлязат в света на модата, да рисуват модни скици и да създават колекции от идеята до изпълнението. Всяко дете ще изгради свой собствен стил. 


Другата група е за деца, които обичат да рисуват и се стремят да научат повече, да подобрят техниката си и да развиват своето въображение.   


Школата очаква своите посетите от първи октомври. Заниманията, които предлага, ще преминават под ръководството на Димитринка Томова и Станислава Комитска. За повече информация може да следите страницата на Школата във Фейсбук /Art & Wine Botevgrad/. Там ще бъдат публикувани и графиците за провеждане на занятията. Също така може да се информирате и на тел.:0885 32 67 41.