Технологичният лидер е една от петте компании, номинирани за наградата, която списание „Мениджър“ и Deloitte присъждат


Сенсата България е една от петте компании, които са номинирани за наградата „Екип на годината“ в тазгодишното издание на конкурса, организиран от списание „Мениджър“ и оценяван от Deloitte.


Това беше обявено на пресконференция в края на септември, на която журито подчерта качеството на конкурса и трудния процес на определяне на петте компании, които да продължат към финалния кръг. Тази година 28 компании от различни сектори кандидатстваха в надпреварата.


Kлючовите области, върху които се фокусират съдиите от Deloitte по време на задълбочения процес на оценка на кандидатурите, са как всяка компания демонстрира и постига общи цели, насърчава сътрудничеството, лидерството и изгражда доверие.


След преминаване на първоначална писмена процедура в първия кръг на конкурса, тридесет и четирима представители на трите локации на Sensata – в Пловдив, Ботевград и София – взеха участие в следващия, втори кръг. Те изпратиха видео послание, отговаряйки на поредица от въпроси за културата в екипа, постиженията му и как те лично са допринесли за общите цели на компанията.


Томи Вер Елст, генерален мениджър на Сенсата България, сподели по време на пресконференцията: „Това е много специална номинация за Sensata в България. Нашите хора са най-големият ни актив и ние вярваме, че ангажираният и подкрепян екип е от решаващо значение за успеха ни. Да бъдем една от само петте компании, които преминаха до финалния кръг на този конкурс, вече е голямо постижение. Наградата подчертава приноса на всеки един човек в нашия екип и начина, по който работим заедно, за да постигаме резултати.“.


Изборът на Sensata в краткия списък е третият и последен етап от процеса на кандидатстване в престижния конкурс, част от традиционния конкурс „Мениджър на годаината“, който се провежда в България от 17 години. По време на този етап отделните членове на екипа се срещат лично с журито и представят духа, етиката и мотивацията на хората в компанията.


Печелившата компания ще бъде обявена на събитие по награждаването на 4 ноември 2024 г.


За Sensata Technologies:


Sensata Technologies е глобална компания за индустриални технологии, която се стреми да създаде по-чист, по-ефективен, електрифициран и свързан свят. Чрез широкото си портфолио от сензори, компоненти за електрическа защита и сензорни решения, доставящи ценна бизнес информация, Sensata помага на своите клиенти да посрещат все по-сложни изисквания на инженерната и оперативната си дейност. С повече от 21 000 служители и глобални операции в 16 държави Sensata обслужва клиенти на пазарите на автомобили, тежкотоварни и офроуд превозни средства, индустриални и авиокосмически продукти.


Sensata Technologies оперира в България повече от двадесет години и играе ключова роля в развитието на индустриалната култура у нас, като привнася нови технологии, развива специфична инженерна и бизнес експертност. Компанията има производствени центрове в Ботевград и Пловдив, бизнес-център и тестова лаборатория в София, което заедно с близо 4 000 служители прави България най-голямата европейска локация на компанията и най-големият работодател в областта на индустриалните технологии у нас.


Научете повече за Sensata на https://www.sensata.com/, и в профилите на компанията в социалните мрежи – LinkedIn, Facebook, InstagramиTwitter.