В последния епизод на „Шоуто на Азис" гостуват скандалната бивша водеща на „Сигнално жълто" Албена Вулева и фолк певеца Ерик.

Водещата отрече да си е увеличавала бюста след голата си фотосесия, защото й липсвала достатъчна мотивация.

„Чувствам се добре и мога да си позволя в днешно време да ходя с такъв размер бюст" каза още тя.

Според нея, причината да свалят предаването й от ефир е,  че не е следвала партийната насока на телевизията и е отказала да изпълнява поръчки  на шефовете си.

„След неудоволетворяването на няколко поредни молби да се захвана с политически участници, станах ненужна".

Катето Евро попита гостенката, защо прави такива злобни коментари в предаването си за хора, които не познава лично и за които няма как да знае какви са точно. „Във всеки майтап има доза истина", заяви водещата.

„Никога не съм казала нещо, което да не го мисля, това би означавало да говоря някакви лъжи, на които не вярвам". Албена отрече да е гонила някакъв рейтинг и поясни, че предаването й е доставяло удоволствие. Тя сподели, че е имало хора като Митьо Пищова и Сашка Васева, които са я молели да участват в „Сигнално жълто", водени от няква жажда за слава.

В рубриката „20 лева за 20 секунди" Албена обясни, че не е направила нищо, което да я накара да се извини публично на когото и да е и че има съвест.

Втори специален гост на шоуто ще е попфолк звездата Ерик. Певецът изключително много си прилича с Азис, което в началото на кариерата му помогнало много.

Той сподели, че винаги е живял с мисълта, че един ден ще бъде известен певец. Ерик разказа, че публиката го карала да се чувства истинска звезда и как неотдавна фенове нарисували цялата му кола със сърца. Относно парите във фолк средите той коментира:

„Не мога да кажа, че съм богат, парите които изкарвам ми помагат да живея нормално".