Фолк певицата Преслава, ще разкаже за славата и за това как живее в момента в предстоящото издание на "Шоуто на Азис". Според нея тя не е звезда, а е просто известна.

„Не съм достатъчно смела, да използвам тази дума, в момента съм популярна личност, имам хубави песни, които хората харесват, но това е до време", сподели тя. Преслава довери още, че в някои от текстовете й главна героиня е самата тя, а в останалите се старае да пее за проблеми, вълнуващи по-голяма част от публиката.

„Човешко е да завиждаш, но лично аз съм толкова заета, че нямам време да обръщам внимание на подобни неща", обясни на своя домакин певицата.

Попфолк звездата сподели, че няма проблеми да се разхожда спокойно по улиците сама, тъй като не се приема насериозно и винаги е допускала почитателите си близо до себе си.

По темата за мъжете певицата ще сподели, че харесва тъмни типажи, макар че е имала повече русокоси. Според нея не марката на колата на един мъж определя дали той е привлекателен или не. „Била съм и с бедни мъже", ще довери тя, но все пак ще изрази мнение, че мъж с по-малки финансови възможности от нейните, би се комплексирал до нея.

Тя ще разкаже защо се е наложило да намали гръдната си обиколка и ще сподели, че като малка е изпитвала неудобство от големия си бюст, като го е прикривала с широки блузи.

Имаща опит с гадулката и убедена, че всеки инструмент би й се подчинил, Преслава ще изпробва китарата на Дани Милев. Освен това тя ще свири на саксофон и цигулка, а за финал ще пее в дует с Азис.