"В последно време рисунката върху лице придобива все по-голяма популярност. Тя измества постепенно карнавалната маска, която често пъти създава усещане за дискомфорт по време купон. Рисунката върху лице е подходяща за детски празник, бал с маски, карнавал, модна фиеста и други тържества. Тя е оргинално допълнение към костюма за съответния случай" – сподели Станислава Комитска – собственичка на Студио "Beautify.art" – едиственото в Ботевград, каето предлага услугата “арт рисунка върху лице и тяло”. За целта се използват специални безвредни бои за деца над три годишна възраст. Рисунките се отмиват лесно със сапун или гел за лице.

Студиото разполага с каталог за избор на модели, които могат да бъдат изобразени върху лицето и  тялото. Рисунката може да бъде направена и по предложение на клиента – обясни Станислава Комитска.

Студио "Beautify.art" предлага и така актуалните временни татуировки. За направата им се използва черна къна, която е абсолютно безвредна. Трайността на татуировката от този материал е от две до три седмици. Рисунката върху подходяща част на тялото може да предаде елегантен завършек на официалното облекло. В случая за направата на татуировката се използва брокат – сподели още г-ца Комитска. 

Маникюрът и ноктопластиката също са част от дейността на новооткритото студио. За оформянето и заздравяването на ноктите се залага на специални материали с високо качество.

“Приемам работатa си като вид изкуство, защото се изисква изключителна прецизност на изпълнение, изисква се умение да съчетаваш цветовете, както и да имаш поглед върху актуалните тенденции в конкретната сфера” – подчерта собственичката на студио "Beautify.art" Станислава Комитска. В момента тя е студентка трета година по специалността “изобразително изкуство” в Софийския университет.