Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - antana
Потребителско име:antana
Име:Господин alcho Anatanov
Статус:потребител / активен
Възраст:49 години
Регистриран на:04.05.13, 17:25 (преди 10 години)
Брой коментари в Новини:37
Последна промяна:04.05.13, 17:27 (преди 10 години)


Последните коментари в новини:


antana, 09.11.2013, 17:22:50 (преди 9 години)
Ботевград / За лъжата, късите крака и кмета.
щом лъжата е повсеместна в града, нямам начин кмета да не е такъв. Приятелят ми Ангел Пушката ми се оплака, че вече на нищо не вярва. Аз съм в къща, той в блок. И чува че в квартала, а блоковете до оградата на Чавдар касиерките също лъжат, харчат парите, без решение на някакво събрание, общо или друго. Похарчват парите и толкоз, другаде харчели парите за екскурзии, а не за общите работи в входа. Лъжели го че строели комунизма, пък то нямало такъв. Лъжели го че от чешмата течало Стубленска вода, пък то не е така. Други лъжели, че правели далавери с парите на хората в блока, пък то не било така. И така нататък.

antana, 09.11.2013, 13:46:50 (преди 9 години)
Ботевград / За лъжата, късите крака и кмета.
щом лъжата е повсеместна в града, нямам начин кмета да не е такъв

antana, 09.11.2013, 13:45:57 (преди 9 години)
Ботевград / За лъжата, късите крака и кмета.
От неговите обяснения разбрах, че статива за фотоапарата, или „триножника”, както той го нарича, всъщност е бил възприет от него като хладно оръжие, с което съм имал намерение да го нападна и той, при отбранителните си действия, го е отнел от ръката ми и изхвърлил „по същата парабола... в същия храст”. От агресор кметът се оказа жертва. Нека тези абсолютни лъжи да тежат на съвестта му, в което обаче се съмнявам. След тези откровени неистини и угодническо преиначаване на фактите, от страна на градоначалника, не ме учудва и изречената лъжа от пазача, според която съм му предлагал пари, за да влезна да снимам Ротондата. Объркаността и неудобството, с което той говори за случая е разбираемо – човекът си пази хляба.".

Обърнете внимание, че тези 'бизнесмени' са непременно потомствени номенклатурни наследници или бивши членове на столетницата или едни особени "суворовци". Но иначи в много отношения Близнашки е прав, болезнено за много хора прав.

имаше някакъв омбудсман около 2005 г., търсеше решения на проблемите на града, но въпреки усилията му до някаква степен, ролята му не се изчерпваше с особени заслуги, не по негова вина. И възнаграждение имаше, и познания, но...Винаги съм се питала дали е имало закон за омбудсмана.