Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - liben46
Потребителско име:liben46
Име:Господин Lyuben Lazarov
Статус:потребител / активен
Възраст:неизвестна
Регистриран на:29.10.07, 22:08 (преди 13 години)
Брой коментари в Новини:15
Последна промяна:18.09.09, 10:42 (преди 12 години)


Последните коментари в новини:


Припомнете си когато царя забранява партийте как България буквално възкръсва. Лева се признава в цял свят, икономиката дръпва бързо напред, селското стопанство също. Ех защо и сега няма кой да забрани партийте та да станем най после просперираща държава.

нем

нАЛЯГАНЕТО В ГРАДА Е ТОЛКОЗ НАМАЛЕНО, ЗА ДА НЯМА АВАРИЙ, ЧЕ ПО ДОБРЕ ДА СПРАТ ВОДАТА НАПЪЛНО И ТОГАВА НЯМА ДА ИМА И ВОДОМАЙСТОРИ. тА С ТЕЗИ АВАРИЙ, ПОСЛЕ КАТО ПУСНАТ ВОДАТА ВОДОМЕРИТЕ ВЪРТЯТ КАТО ЛУДИ И ПЕЧЕЛЯТ ПАРИЧКИ, ПАРИЧКИ. ИМА И ЗА ПРЕМИАЛНИ!!

liben46, 09.08.2019, 11:39:09 (преди 1 година)
Ботевград / От бюлетина на ОДМВР - София
Новаченски цигани, защо не ги обявявате? НЯКОГА ТРАНСПОРТИРАХА криминални и в гористи местности ги караха да слязат за по малка нужда, че после няма къде. ВЛИЗА НАВЪТРЕ И КУРШУМ В ТИЛА при опит за бягство. Защо това сега това не се прави ами ами само с едни и същи криминални рецидивисти се разправя полицията! докога!!!!

23 защо мислиш, че сме глупаци и ти вярваме, руски трол. Ако това го прочетат шефовете ти ще ти прекратят парите, които ти плащат.Може ли да си такъв боклук, пиши нещо което да изглежда реално.

При решението на ОС писах, че някога ботевградските антихристи-комунисти нарочно прокараха веселието на разпети петък. Г.Г. се биеше в гърдите, че в този град закона е той. Г-н Гавалюгов, за този случай постъпете като него. Вие носите персонална отговорнос за всичко в тази община, ОС е помощен колективен орган и за нищо не носи отговорност.

« предишна123следваща »