Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - vanautu
Потребителско име:vanautu
Име:Госпожица Mara Minowa
Статус:потребител / активен
Възраст:37 години
Регистриран на:15.09.15, 15:17 (преди 5 години)
Брой коментари в Новини:277
Последна промяна:17.09.15, 22:04 (преди 5 години)


Последните коментари в новини:


Киро,
"Вината" ми е,че се опитвам да пиша общочовешки неща.Трябва ли сайта да прилича на сводка от "Информбюро".Трябва ли ви непременно враг.Приличате ми на големи Руски писатели,които като дойде мира,не знаеха за какво да пишат.Ето ти/определено не глупав човек/,каква снимка си си избрал.Едно мило девойче/също не глупаво/,избрало калашник.
Винаги съм се подигравал на "Космополитен" и това,което пише.Но това са нормалните,човешките неща,real life.Или сте забравили,какво е дружелюбие,човешка съпричастност.
Кмета ли е "алфата" и "омегата",във вашия живот.Та в нормалния свят,хората рядко си знаят името на Кмета.
А книги пиша.Едната излезе,за съжаление не на Български.Под печат са още две.Но кой чете днес?
Та днес всички "знаят".И тяхната "истина" не подлежи на съмнение.Само умния човек,се съмнява.Поздрави... и ще послушам съвета ти.
p.s.Минуса,не съм ти писал аз.

Тъжно е да се гледа,как 5-6 плиткоумни човечета съсипаха този сайт.Посредствените им мозъчета,можеха да съставят само простички изречения срещу Кмета и да обругават мислещите.
Сега Кмета е друг,а мислещите хора им писна да ги коментират "кухи лейки" и спряха да пишат.Този сайт "умря".
Това,вероятно ще е последната коментирана тема..."Пираните" са тук.Те дебнат...И ако не могат да мислят,не значи,че не могат да хулят...
Познавам добре Париж,бил съм стотици пъти там и бих ви написал за милионите преселници от Магреба/за тези,които знаят какво е/,които живеят трето поколение в Париж,по свой обичаи и закони и възприели само една Европейска ценност-социалната помощ.Ама кой го интересува...
Никой, никого,никога не е интегрирал.Дори еврейте,които се интегрират от 4000 години,живеят по свои обичай,в свои квартали.Женят се помежду си .и правят бизнес помежду си. Изключенията,потвърждават правилото.

Ще заключвате децата,или ще променяте обществото?
Аз съм израсъл ритайки топка,заедно с половината град,в двора на "Златаров".Никой никого не е клал.
Колко простичко е.Децата зад решетки,лудите на улицата.

#8.ninia.Предполагам,че перефразирате "Rolling Stones" и припева им "Искам всичко и го искам сега".
Мисля,че не сте прав/а.Тази година вероятно Общината ще завърши със значителен бюджетен дефицит.А финансовата година на държавата,започва от 1 април.Така,че г-н Гавалюгов,трябва да е чудотворец.
А ако Общината бъде осъдена и за едни 3 милиона...Бройте следващата година за "нулева".Привличането на средства става най-важния проблем.

Christoper.Ужасен съм от неразбирането ми.
Нямам никакви претенции за успеха на младите хора начело с Иван.Тревожа се,за това което става в родината ми и в частност града.Вероятно е от годините...Да се тревожиш за хората,които харесваш.Обиден ми е личния елемент,който влагаш.Да, решил съм живота си в личен план и моля Господ хората за които говориш да постигнат,поне част от това.
Аз съм последния човек,комуто е нужно да се приспособява.Няма за кога,а няма и защо.
Повечето хора,в моето състояние се крият от публичност.
Борил съм се много.Учил съм много.Постигнал съм много.Имал съм и много късмет.Редно е да го споделя.Който може да извлече нещо полезно...да го направи.
Живота не започва от днес,нито от даден човек.